Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
2 Answers

Urocultura

Pacient: 1424 vizualizari , ,
General

Zilele trecute am facut un sumar de urina la care mi-a iesit infectie urinara… asa k mi-am facut urocultura si pe rezultat scrie urocultura sterila.

Ma poate lamuri cineva?

2 Raspunsuri 1. Gabi in data de May 28, 2013

  Pot aparea leucocite in urina (semn de infectie), dar fara sa iasa un anumetip de bacterie la antibiograma.

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 2. petre adriana in data de Jun 04, 2013

  Un lucru ESENTIAL: urina trebuie sa ajunga in laborator in cel mult o ora/o ora jumatate de la recoltare. Este absolut revoltator ca insusi personalul calificat nu respecte lucrul acesta, taraganeaza, neglijeaza sa predea in timp sau nu informeaza in detaliu acest protocol obligatoriu. Oricum,de la ora recoltarii(in anumite conditii obligatorii) pana ajungi la cabinet,pana se fac formele etc,produsul este de cele mai multe ori compromis.Eu am avut rezultate doar dupa reclamatii repetate punctand ora recoltarii si cea la care incepe insamantarea.
  Nu e gluma! E umilitor sa parcurgi toate etapele si sa ai rezultate zero fara vina ta si mai mult avand chiar probleme de sanatate. Apropo! Eu am scapat de acest cosmar cu recidivele luand o minune de medicament CISTIFLUX. A fost incredibil. Nu e reclama e o comoara de informatie. Daca as gasi echivalentul cistifluxului pt sinuzita care ma chinuie as fi profund recunoscatoare.

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare