Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...

Acord de confidentialitate

Website-ul www.medici-online.corpul-uman.com este administrat de către firma Bio Vital Consulting SRL, persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, str. Prieteniri nr. 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/10957/2012, cod unic de înregistrare 30708050, operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 26686.

Echipa Bio Vital Consulting își doreste să vă ofere dvs., utilizatorilor, o navigare online sigură și să vă protejeze dreptul la intimitate și la imagine pentru protecția vietii dvs. personale. Ne preocupăm să vă aducem la
cunoștință scopurile pentru care vi se solicită anumite informații cu caracter personal și ne asigurăm că informațiile pe care le-ați introdus în bazele noastre de date sunt folosite doar în scopul pe care vi l-am
prezentat dvs. la cererea respectivelor date.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 5065/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bio Vital Consulting SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă
persoană.

Scopul colectarii datelor

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Bio Vital Consulting informații și servicii de calitate, și/sau de a finaliza achiziționarea unor servicii online de către clienții noștri, precum și/sau servicii de marketing, reclamă și publicitate.

Obligația de a furniza datele personale

Sunteți obligat (ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către Bio Vital Consulting.
Refuzul dvs. determină imposibilitatea Bio Vital Consulting de a vă oferi serviciile solicitate.

Destinatia datelor

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator – SC Bio Vital Consulting SRL – și sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile publice, numai în cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Drepturile dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziție și dreptul de a vă adresa justiției.

Aveți dreptul să vă împotriviți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa [email protected] sau prin poștă pe adresa societății noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Informații generale colectate de Bio Vital Consulting

În momentul înregistrării pe site-ul/site-urile Bio Vital Consulting, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii și produse Bio Vital Consulting, vizitarea anumitor site-uri din rețeaua Bio Vital Consulting, ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, Bio Vital Consulting va prelucra informații cu caracter personal de natură să identifice o anumită persoană.

În unele zone ale site-urilor, Bio Vital Consulting va cere să furnizați date personale, incluzând numele dvs., adresa, adresa de e-mail, telefonul, informațiile de contact, informațiile în vederea facturării serviciilor Bio Vital Consulting și alte informații prin care vă pot identifica.

Conturile dvs. pe site-urile Bio Vital Consulting

In momentul creării unui cont pe site-ul medici-online.corpul-uman.com vă sunt solicitate numele, prenumele,
adresa de email, numărul de telefon, linkul profilului de Facebook, o imagine de profil, parola și alte informații pe care dvs. doriți să le oferiți. Crearea contului dvs. pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs. cu caracter personal. După ce vă realizați contul veți putea posta din cadrul lui diverse informații publice, de care dvs. sunteți pe deplin responsabili. Deoarece doar e-mailul este informație protejată, restul fiind informații publice, puteți alege să nu vă dați numele real și să completați cum doriți
celelalte rubrici.

Atentie! Emailul dvs va fi protejat antispam. Nu se va publica pe site. Singura informatie care va fi afisata pe site este numele si prenumele dvs., insa nu sunteti obligat(a) sa furnizati numele reale.

Afișarea datelor personale în spațiile/domeniile publice ale Bio Vital Consulting

Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice aparținând Bio Vital Consulting, cum ar fi forumurile, anunturile, informațiile text, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora Bio Vital Consulting nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut disponibile în spațiile publice aparținând Bio Vital Consulting.

La cerere, vă putem ajuta să ștergeți aceste date, dar nu vă putem garanta dispariția lor imediată de pe Internet, datorită sistemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de către motoarele de căutare – de exemplu Google, Yahoo, MSN. Cererea trebuie menționată în scris pe email sau poștă și trebuie precizată exact
pagina web de unde doriți să scoatem informațiile: url-ul sau link-ul paginii și informațiile pe care doriți să le retragem.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Bio Vital Consulting

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-urile Bio Vital Consulting, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs., de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite.

La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de Bio Vital Consulting și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs. precum și newslettere cu informații utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către Bio Vital Consulting este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legatura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera
circulație a acestor date.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

Bio Vital Consulting nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

Bio Vital Consulting poate, totuși, transmite informația terților în urmatoarele cazuri:
– Cu acordul dvs.;
– Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.;
– În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.
Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Bio Vital Consulting doar în măsura în care este necesară asistența lor.
– Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejează drepturile companiei Smart Line Design sau companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste informatii sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
– În cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de Bio Vital Consulting, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
– În cazul în care Bio Vital Consulting fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator.
În cazul în care Bio Vital Consulting devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidator, administrator sau cumpărător baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În
cazul în care vor apărea situații din cele menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile Bio Vital Consulting.

Dreptul dvs. de a vă modifica și sterge datele dvs. deținute de operator

Bio Vital Consulting conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea, puteți să solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de Bio Vital Consulting e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de încercarile de fraudare și se acceaseză cu ajutorul unei parole. Nu toți angajații companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, în prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale în domeniu.

Cookies

Pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe site-urile Bio Vital Consulting, folosim o facilitate a browserului Internet numită „cookie”. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul
utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator.

Aveți opțiunea de a seta browserul astfel încat sa respingă cookies.
În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru. Aflati mai multe despre cookies accesand pagina dedicata!

Feedback

Bio Vital Consulting oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor va fi folosită ținând cont de dreptul la
confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă suntem de părere că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în aceasta pagină pentru a va informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm
și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebari cu privire la politica noastra de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: [email protected]

Vă mulțumim!

S.C. Bio Vital Consulting S.R.L.
Date de contact:
Str. Prieteniei, nr. 2, ap. 4, Bucuresti, Romania
Email : [email protected]
Telefon: 0722.564.855
Date de identificare:
SC BIO VITAL CONSULTING SRL
CUI: 30708050
J40/10957/2012
Sediu social: Str. Prieteniei, nr. 2, ap. 4, Bucuresti, Romania
Judetul : Bucuresti
Banca : Transilvania, Suc. Pantelimon

Compania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 26686.

Ultima actualizare: 10.06.2018