Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
0 Answers

intervalul de timp minim dupa care se poate recolta din nou sange pentru analize medicale

Pacient: 1202 vizualizari , , ,
General

buna ziua,
va rog sa precizati la ce interval de timp, fata de un moment initial, se poate recolta sange, din nou, intr-un laborator specializat desigur, pentru a face alte analize medicale.

Mai concret, in data de 06.05 a.c. sotului meu, in varsta de 64 de ani, I s-a recoltat sange pentru analize uzuale, periodice, intr-o clinica, dar mai are de facut niste analize specifice, prescrise de endocrinology (TSH, Testoteron, PSA, PTH, FT4, Cortizol si ATPO) pe o alta trimitere, la alta clinica.

Intrebare: care este intervalul minim la care i se poate recolta din nou sange, fara sa-i fie efectata sanatatea.
Pun aceasta intrebare deoarece sotul meu are un anumit istoric medical si nu vreau sa-i fie afectata sanatatea de lucruri pe care le face incorect.

Iata istoricul medical: sotul are varsta de 64 de ani, operat in anul 2011 de melanom malign nodular si este intr-o stare de sanatate f buna, fara metastaze sau alte complicatii(conform ultimului PET/CT facut in nov 2015), nu face nici un fel de tratament, intrucat nu este necesar, este monitorizat de oncolog permanent si acum este in evaluarea periodica a starii sale de sanatate.

Astept raspunsul dvs. si va multumesc.
Cu consideratie pentru preocuparea pentru sanatatea noastra.
CI


Raspundeti la intrebare