Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
0 Answers

talasemia poate fi stabilita pe baza unor interpretari ale unor analize?

Pacient: 20 vizualizari General

buna ziua_implinesc 50 de ani luna viitoare nu am intrat la menopauza inca insa am o viata profesionala destul de agitata

dupa o saptamana de investigatii in spital azi am ajuns la hematologie

dupa vizionare analize efectuate in spital diagnostic talasemie

la spital dupa endoscopie _ulcer gastric std H1 cu biopsie

la controlul ginecologic si eco-nodul fibromatos 6,3/5 cm si chist de 3 cm

limfocite 21,9 valori interval de referinta  25-40%

monocite 10,2 interval 0-10,00%

rbc 5,47×10 ul interval 3,8-5,3×10% ul

HGB 10,4g/dl interval 11,6-15 g/dl

MCV 56,4 fl interval 81-101 fl

MCH19,0 pg interval 27-34 pg

MCHC 28,7 g/dl   interval 32-36 g/dl

RDW-Cv 17,7 %interval 11-16%

PLT 507×10 ^3 ul interval 150-400/x10^3/ul

PCT0,505 interval o,17-0,35%

trigliceride 200,81 mg/dl interval 40-200 mg/dl

hemoragii oculte negative

sideremie 21,80 interval 37-145ug/dl

biochimie

feritina 87,57 interval 13-150

transferina 2,65 interval 2-3,6

sideremie 47,5 interval 37-145

microbiologie_hemoragii oculte in fecale absente

la Hematologie repet maine

analize hemograma Frotiu, retrculocite? sideremie feritina si ldh

pe trimiterea catre laborator la diagnostic-microcitoza rog electroforeza hemoglobinei

Din cate cunosc nu am avut in familie persoane cu probleme  de sange

iar ce am citit pe net este destul de ingrijorator.

luna trecuta am avut o menstruatie foarte abundenta cu cheaguri de sange mari care s-a oprit dupa 4 zile

am dureri de cap si ameteli-vertij insa stiam de coloana pentru care am facut kineto ,masaj exercitii dat am mers  si la osteopat

dupa administrarea de betaserc 1/2 dim si seara ametelile au disparut aproape in totalitate erau prezente la trecerea din pozitie orizontala  in sezut si invers

tensiunea acum este ok 13/7 iau tratament tertensif/concor/aspenter pranz/zomen seara

5zile antibiotic ospamox cu fromilid si motilium

in spital recomandare a fost tothema dim si la pranz

mentionez ca nu am avut probleme de sanatate majore pana acum insa acum am intrat in panica de aceea am nevoie de ajutorul dvs.

cu multumiri

liliana kadar

 

 


Raspundeti la intrebare