Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
2 Answers

Sindromul vertiginos intermitent

Pacient: 1156 vizualizari General

Mama mea,in varsta de 43 de ani se simte foarte rau. Are stari de ameteala, isi pierde echilibrul, are zgomote in ureche si stari de greata de mult timp.

A fost la foarte multi doctori, dar nici ei nu stiu clar ce are… I-au dat diferite tratamente… pastile pentru starea de greata, ceva pentru urechi si pentru echilibru. Un doctor a spus ca ar putea avea “Sindromul vertiginos intermitent”, insa nu se stie sigur.

Eu banuiam ca ar fi Boala Meniere. Ce analize ar trebui sa faca ca sa-si dea seama care dintre acestea este, sau mai degraba ce are? Ar putea fi ceva endocrinologic? I s-a recomandat sa mearga la endocrinolog, de catre un doctor.

2 Raspunsuri  1. pop vio in data de Jun 24, 2012

    Vreau sa va spun ca si eu am avut aceste simtome si numai medicul orelist o poate diagnostica corect..Eu am facut tratament cu Serc 16mg si a mers foarte bine nu stiu daca in Romania exista sub acest nume ,in plus ca se fac niste exercitii .este ceva ce nu poti descrie in cuvinte.Eu am suferit enorm ,am intrerupt munca si numai dupa trei saptamini am fost in stare sa -mi revin cat de cat..

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi  2. pop vio in data de Jun 24, 2012

    Am vrut sa mentionez ca toate analizele au iesit foarte bine ,deci aceasta boala se numeste vertij si poate sa dispara definitiv sau poate revenii din cand in cand,,Daca este cineva sa-i faca exercitiile necesare de balansare a lichidului dintre urechea interna si creier o sa fie foarte bine.

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare