Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
0 Answers

Diagnostic dificil

Pacient: 1057 vizualizari , ,
General

Buna Ziua,

Ma numesc Ciprian, am o intrebare despre situatia starii de sanatate a matusii mele in varsta de 68 ani, ce a fost internata in cateva randuri pe parcursul unui an intreg la mai multe spitale, totusi starea dansei de sanatate nu se imbunatateste. Este posibil sa aiba Clostridium difficile dar nu pot determina cu certitudine.
Nu stim ce sa ne mai facem!

In acest moment prezinta scaune foarte dese, diaree, stari de rau general, uneori greata si varsaturi, forta musculara foarte scazuta. Slabeste intruna!

Slabitul si aceste scaune dereglate nu le putem controla, si sunt de parere ca mult nu mai poate rezista!

Dupa ce am studiat prospectele medicamentelor pe care la ia, am descoperit multe interactiuni intre ele, medicul de familie sustine in continuare tratamentul. Nu pot determina, de ce natura este problema, pentru ca starea de sanatate a matusii mele este foarte complexa, poate fii de natura digestiva, neurologica sau altceva ce inca nu am descoperit.

Nu mai stim ce sa mai facem, Va rog sa ne ajutati cu o parere! Eventual va pot trimite toate documentele medicale ce contin, analize si investigatii, scanate.

Tratamentul pe care il urmeaza in acest moment este: Atoris, Clopidogrel 75mg, Madopar 250mg, Pramistar 600mg, Prestarium 5mg, Sermion 30mg, Sortis 10mg,Davia 10mg.

Va multumesc mult!
Rauta Ciprian Vasile
[email protected]


Raspundeti la intrebare