Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
0 Answers

Candida abicanis repetitiva

Pacient: 2708 vizualizari , , , ,
General

Buna ziua !

In jurul varstei de 17 ani , mi s-a dezvoltat pentru prima data Candida Albicanis la nivel genital.  Pana acum, la 20 de ani, am avut de aproximativ 5 ori aceasta afectiune. In urma vizitei la ginecolog, am urmat tratamentul ; ultima oara: ovule, spalaturi externe cu ceai si o pastila de Fluconazol. Pana la acest tratament in afectiunile anterioare am folosit si Clotrimazol, dar si Fluconazol.  Insa, dupa terminarea tratamentului , respectand toate zilele si dozele recomandate , scurgerea alba-galbuie inca persista- consistenta nu este branzoasa ! Nu mai spun de aceasta repetare a afectiunii care nu este deloc normala. Tin sa mentionez ca niciodata nu am avut menstruatia regulata. Cel mai normal a venit pe parcursul a 3 luni cu diferente de 2 3 zile (dupa) fata de luna precedenta. Insa, sunt momente cand menstruatia apare la inceputul lunii, urmatoarea data la sfarsit samd. Am mentionat acest lucru pentru ca stiu ca Candida Albicanis poate aparea in urma dereglarilor hormonale.

In urma ultimei radiografii facute acum aproximativ 3-4 luni , inainte de penultima afectiune mi-a iesit totul normal la nivelul ovarelor si uterului.

Multumesc !


Raspundeti la intrebare