Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
1 Answers

Spital boli psihice

Pacient: 1338 vizualizari Bolile sistemului nervos

Cu exceptia celui de la Palazu, stiti alt spital in judetul Constanta pt tulburari psihice? Daca nu, ce spitale stiti prin dobrogea mai bune?

1 Raspunsuri  1. Marciuc Elena in data de Feb 11, 2012

    Cred ca spitalul de la Palazu Mare este singurul din Dobrogea, dar eu cred ca i-ar face bine in orice spital, chiar si intr-unul dintr-o zona de munte.

    Eu am fost la Voila si arata bine sanatoriul de acolo, distanta este insa mare, e situat in judetul Prahova. Familia poate actiona ca suport moral, dar daca tulburarea este accentuata nu stiu daca nu cumva in faza asta se poate lipsi de suportul familiei.

    Principalul este ca dumneaei sa-i fie bine si daca trebuie internata alegeti o optiune care sa va permita cat de cat, din punct de vedere financiar, sa o vizitati. Eu cred ca Bucurestiul nu este un capat de lume si cred ca o puteti vizita saptamanal. Trebuie sa mai luati in calcul si colaborarea cu medicii, poate ca e bine sa contactati un medic care sa fie dispus sa va vorbeasca despre starea pacientei la telefon si sa va informeze despre timpul optim la care o puteti vizita. Multa sanatate si sper sa treceti peste asta!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare