Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
5 Answers

Neoplasm suprerenal

Pacient: 1240 vizualizari Bolile aparatului renal

Amicul meu in varsta de 49 de ani in urma examenului ecografic si a CT i s-a specificat ca ar avea formatiuni timorale la nivelul glandelor suprarenale. Colecist destins si coledoc dilatat, fara vizualizare de formatiuni pancreatice. Formatiune nodulara prostatica. Usoara ingustare la nivelul brohiei lobare superioare drepte. Se recomanda investigatii suplimentare.

Explicatii interpretari CT: ficat fara leziuni inlocuitoare, locul drept fiind comprimat de o formatiune tumorala cu diametrul de 8/6 cm cu densitati solide neomogene, cu iodofilie neomogena, contur boselat, ce pare a se dezvolta din glanda suprarenala dreapta. glanda suprarenala stanga cu diametrul de 3,5/3 cm cu aceeasi structura interioara ca si formatiunea tumorala dreapta. Rinichiul drept mai jos situat, cu morfologie normala, formatiunea suprarenala nu infiltreaza parenchimul. Rinichiul stang cu morfologie normala. Nu se evidentiaza adenopatii retroperitoneale.

Prostata cu diametrul de 4/5,2 cm cu o zona centrala nodulara cu diametrul de 2 cm mai intens iodofila ca restul organului. Nu se evidentiaza adenopatii pelvine sau inghinale.Unde ma pot prezenta cu el pentru investigatii, tratament si interventii chirurgicale? Sunt sanse de supraveghere?

5 Raspunsuri 1. Popa Paula in data de Aug 09, 2012

  De principiu, puteti apela la orice medic chirurg. Este de dorit ca acest lucru sa se intample cat se poate de repede, pentru a creste sansele de rezolvare. Mergeti la sectia de chirurgie din cadrul spitalului din orasul Dvs si prezentati documentele pe care le-ati mentionat. Cu siguranta va va retine pentru un nou control si o interventie chirurgicala cat mai rapida. Daca sunteti din Bucuresti, puteti merge la orice spital cu sectie de chirurgie.
  Multa sanatate!

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 2. 1forty-three in data de Jan 13, 2022

  2abolish

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 3. gay sex massachusetts chat in data de Jan 14, 2022

  gay phone chat lines with free trials https://bjsgaychatroom.info/

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 4. 0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 5. gay chat' in data de Jan 15, 2022

  gay cam chat https://gay-buddies.com/

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare