Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
1 Answers

Streptococ B

Pacient: 894 vizualizari Bolile aparatului genital

Buna ziua,
Am fost diagnosticata de curand cu infectie cu streptococ de tip B si am urmat 2 tratamente cu antibiotice si ovule. Primul tratament a fost cu Augmentin iar al doilea cu Ampicilina, in urma carora nu am reusit sa scap de infectie. In prezent, urmez un al treilea tratament cu antibiotice si ovule – Zannit. Intrebarea mea este: Ce se intampla de nu raspunde corpul meu la tratament? Nu inteleg daca fac eu ceva gresit sau este vorba despre altceva. Si ce presupune mai pe-ndelete acest tip de streptococ, in afara de ce gasim noi pe internet?
Va multumesc !

1 Raspunsuri  1. Ianu Cristina in data de Apr 13, 2012

    Fiecare organism reactioneaza in felul lui atunci cand este vorba despre administrarea unui tratament. Penicilina este medicamentul de electie in tratamentul infectiilor cu streptococul de tip B. Totodata, de-a lungul timpului, s-au creat diverse mutatii ale agentilor patogeni astfel incat creaza rezistenta la diferite tipuri de tratament si la diferite medicamente. Urmati tratamentul care vi s-a impus cu strictete si, in cazul in care nu raspunde nici la acest tratament pentru streptococul de tip B, este indicat sa faceti o antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic va raspunde.

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare