Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
1 Answers

Ovare polichistice distrofice

Pacient: 1252 vizualizari Bolile aparatului genital

Am 32 ani si am aflat dupa 10 ani de calatorii pe la 20 de doctori ce am de nu pot face copii. Ar mai fi si problema tiroida hashimoto dar nu sunt sigura ca o am.

INTREBAREA ESTE: POT AVEA COPII IN TARA SAU AFARA?

MULTUMESC.

1 Raspunsuri  1. Ianu Cristina in data de Oct 30, 2012

    Nu trebuie sa disperati. Aceasta afectiune ovare polichistice distrofice este din ce in ce mai frecventa in randul femeilor tinere din Romania si, necesitand un tratament strict pentru minim 3 luni de zile, veti putea ramane insarcinata. Tratamentul se face cu anticonceptionale Diane 35, Vitamina E si Androcur. Exista si cazuri in care dupa 3 luni tratamentul nu are efect, drept urmare va trebui prelungit inca 3 luni. Toate aceste medicamente se iau la ore fixe si nu trebuie uitata nicio pastila. Va sfatuim sa mergeti la medicul ginecolog care sa va prescrie acest tratament in functie de organismul dvs.

    In cazul in care aceasta afectiune se asociaza cu boala Hashimoto, este bine sa consultati un medic endocrinolog, caruia sa-i transmiteti tratamentul indicat de medicul ginecolog, si astfel sa va administreze un tratament specific, corelat cu cel pentru ovare polichistice distrofice.

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare