Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
6 Answers

Ligatura tubara

Pacient: 1651 vizualizari , ,
Bolile aparatului genital

Buna! Sunt insarcinata in 36 de saptamani (a doua cezariana), medicul meu ginecolog mi-a sugerat sa-mi leg trompele. Sunt intr-o mare dilema pentru ca nu cunosc dezavantajele, medicul meu infirmand toate reactiile stiute de mine cum ar fi migrene, nervozitate, ingrasare etc.

Stiu ca fiecare organism reactioneaza diferit, dar as vrea sa stiu si alte pareri.

6 Raspunsuri 1. CLAUDIA COMAN in data de Apr 30, 2013

  Ligatura trompelor presupune sterilizarea permanenta si ca orice operatie importanta la nivel abdominal nu este lipsita de riscuri si apoi de efecte adverse. Printre cele mai importante, dezechilibre hormonale, sindroame premenstruale serioase, dereglari de ciclu, cresterea riscului de chisturi ovariene dar acum fiecare organism reactioneaza diferit.Stiu femei care au recurs la aceasta metoda si nu au nici o problema.Sunt multe alte metode de contraceptie pe care sa le iei in calcul.Nastere usoara!

  -2 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 2. dark girl in data de Aug 17, 2014

  Raspunsul meu vine mult prea tarziu pentru persoana care a intrebat. Totusi, pentru alte persoane interesate, ligatura trompelor nu afecteaza organismul cu absolut nimic. Nu produce nici dezechilibre hormonale, nici nervozitate, nici ingrasare, nici scaderea libidoului. Singurul lucru de care te scapa este grija unei sarcini nedorite. Se face in timpul cezarienei, asa ca nu presupune o alta operatie. Eu mi-am legat trompele acum 6 ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, si nu am absolut nicio complicatie. Din contra, stau linistita, fara stres si fara sa mai numar zilele. Este cea mai sigura metoda si cea mai lipsita de riscuri atunci cand te-ai hotarat ca nu mai vrei copii.

  +1 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 3. 3distasteful in data de Jan 13, 2022

  3headlines

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 4. gay french dating in data de Jan 14, 2022

  on line gay dating https://gaypridee.com/

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 5. xray gay chat in data de Jan 14, 2022

  teen gay dick snap chat https://gaytgpost.com/

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi 6. chubby gay dating, nyc in data de Jan 15, 2022

  gay conservative dating app https://speedgaydate.com/

  0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare