Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
0 Answers

Intarziere ciclu menstrual

Pacient: 1655 vizualizari , , ,
Bolile aparatului genital

Buna ziua,

Ultima menstruatie am avut-o pe 15 martie. In aprilie nu mi-a venit inca. Stiu ca e posibila o intarziere de maxim 14 zile in limita normala dar nu mi-a intarziat niciodata mai mult de 5-6 zile. M-am protejat tot timpul. Mijlocul de protectie sunt foitele anticonceptionale pe care le folosesc de 18 ani si nu am avut niciodata probleme sa raman gravida. Eu de un an de zile fac tratament cu eutirox pentru glanda tiroida.

Pe 5 martie am fost la control si mi-a modificat doza de la o pastila de 25 mg pe zi mi-a dat sa iau doar o jumatate de pastila de 25 mg pe zi.

Pe 15 martie cand mi-a venit menstruatia a fost mai putin cantitativ si cu o durata de 3 zile fata de 5 zile cat era de obicei.Dar pe 10 martie eu mi-am schimbat locul de munca unde au survenit niste modificari in sensul ca lucram intr-un mediu racoros, si ma sculam dimineata cu doua ore mai devreme decat de obicei. Tot datoritata mediului racoros la sfarsitul lunii martie am racit foarte rau si am facut tratament cu ibusinus si algomalmin. Imi curgea nasul foarte rau si ma dureau muschii de pe spate si umerii. Seara faceam frectii cu carmol si ma dadeam cu crema puterea ursului pentru a-mi reveni cat de cat.

Pe 10 aprilie mi-a expirat contractul si nu l-am mai reinoit. De atunci fara nici un tratament mi-am revenit si nu-mi mai curge deloc nasul si nu ma mai dor nici umerii nici spatele. Acum doua zile am facut si un test de sarcina care a iesit negativ. De trei zile am simptomele specifice cand imi venea menstruatia adica ma doare spatele si durerea se rasfrange spre ovare, dar menstruatia nu apare.

Nu stiu ce sa mai fac si cat timp mai pot astepta pentru a incepe investigatiile. Ce investigatii sa fac in ce directie si de cand?


Raspundeti la intrebare