Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
2 Answers

Tratament sinuzita frontala si maxilara

Pacient: 1545 vizualizari Boli ORL

Am o sinuzita de care nu reusesc sa scap. Am facut tratament cu amoxicilina 7 zile, ciprinol 3 zile, azitromicina 3 zile, augumentin 5 zile si ampicilina 5 zile.

In perioada cat am luat antibiotic am mai luat si parasinus si sinupret. Va rog sa-mi recomandati ceva care sa actioneze si sa reusesc sa scap de aceasta sinuzita. Sinuzita este frontala si maxilara. Am dureri groaznice.

Multumesc.

Luminita

2 Raspunsuri  1. Radu Florin in data de May 27, 2012

    prea multe antibiotice, prea multa cheltuiala, iar automedicatia e cea mai slaba alegere. o vizita la orl rezolva problema!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi  2. NEDELCU MARCELA in data de May 31, 2012

    Cel mai bine e sa va vada un orl-ist, e necesar si un exudat nazal, poate sa fie un stafilococ auriu, iar in acest caz antibiograma va va indica antibioticul la care e sensibil S.A.. Ca tratament naturist ce mi-a ajutat f.mult in timpul sarcinii: Formula 43 + osccilococcinum+ crema rosie de la aloe vera masaj+ cataplasme cu hrean si otet de mere si miere. Sanatate multa!!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare