Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
1 Answers

GLANDA TIROIDA

Pacient: 1510 vizualizari Boli endocrinologice

La un control mai amanuntit am fost decoperit ca la glanda am noduli de dimensiuni diferite, imtre 10 si 20 mm diametru.

Am urmat tratamentu adecvat la rec medicului pana ce au scazut in marime .Am continuat investigatiile si mi sa recomandat sa fac punctie din noduli ,rezultatu a fost negativ .prilej cu care medicu a hotarat sa mai fac si un tratament cu iod radioactiv.

Pe moment, nu am ascultat medicu si au trecut in jur de 5 luni fara nici un fel de tratament .In acest timp am observat din cand in cand ca in partea dreapta in zona tiroidei ma supara ,o durere ca si cum ma-r trage intr-o parte.

Rog respectuos sa-mi spuneti daca este imperios necesar sa mai fac tratament in continuare si ce anume .

CU MULT RESPECT!

1 Raspunsuri  1. Ianu Cristina in data de Oct 30, 2012

    Tratamentul trebuie urmat intocmai de cum v-a fost prescris de catre medicul endocrinolog. In cazul in care dumnealui v-a cerut si alte investigatii, cu siguranta a avut un motiv pentru aceasta. Este imperios necesar sa luati legatura cu medicul dvs., care va cunoaste istoricul si evolutia, si sa continuati tratamentul pe care vi-l va institui. Multa sanatate!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare