Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
1 Answers

Miros neplacut maini

Pacient: 1232 vizualizari Boli dermato-venerice

De mai bine de o jumatate de an mi-a aparut un miros neplacut la nivelul tegumentului de pe suprafata externa a mainilor.

Mai mult, mai ales spre seara am observat ca acesta se amplifica si in momentul in care ma spal pe maini simt un fel de pelicula lucioasa, invizibila cu ochiul liber. Mirosul este unul de acru intepat care am observat ca se imprima si pe fata de perna sub o forma de miros imbacsit greoi.

Am luat praful candida clear 5 dar nu a avut nici un efect. Ce tratament imi indicati?

1 Raspunsuri  1. Popa Paula in data de Aug 09, 2012

    Sunt convinsa ca este un lucru neplacut, insa, atata timp cat nu se cunoaste bacteria care este responsabila de aceasta, nu va putem indica un anume tratament. Trebuie sa va vada un medic dermatolog, care va stabili cu exactitate natura leziunii. Pentru astfel de afectiuni, se prepara magistral in farmacii unguente pe care medicul le prescrie, fiind compuse din mai multe substante, in cantitati variate. Pana ajungeti la medic, incercati sa folositi, prin tamponare, violet de gentiana si apoi un unguent cu stamicina.
    Sanatate!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 VoturiRaspundeti la intrebare