Bine ai venit! Intra in contul tau sau Fa-ti cont GRATUIT

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
2 Answers

Hernie de disc

Pacient: 1136 vizualizari Bolile sistemului osos

De ceva vreme sufar de dureri de spate, in zona lombara, si orice schimbare de temperatura sau de vreme ma afecteaza, la fel si atunci cand stranut sau rad mai cu pofta. Medicul mi-a spus ca este o hernie de disc. Adevarul este ca lucrez tot timpul pe scaun, la birou si nu prea fac miscare. Hernie de disc sau nu, in ultima vreme durerile sunt din ce in ce mai mari si, uneori, nici nu pot sa ma indrept. Ce este de facut? Stiu ca se poate face operatie de hernie de disc, dar prefer ca aceasta sa fie ultima varianta.

2 Raspunsuri



  1. Ianu Cristina in data de Sep 29, 2012

    Hernia de disc poate aparea la orice nivel al coloanei vertebrale. Majoritatea herniilor de disc afecteaza coloana lombara, mai ales in cazul in care pozitia dvs. de la birou nu este una corecta.

    Marea majoritate a herniilor de disc se trateaza medicamentos si doar un mic procent dintre pacienti ajung sa faca operatie. Exista mai multe tratamente in cazul herniei de disc, de la administrarea de analgezice de uz larg, pana la injectii cu cortizon.

    Puteti administra analgezice precum Ibuprofen, Ketoprofen, Naproxen sau Acetaminofen sau antiinflamatoare. Tratamentul cu injectii epidurale cu cortizon trebuie sa se faca la recomandarea medicului dvs. Va sfatuim sa incepeti cu administrarea de analgezice, insa daca durerile sunt mari, adresati-va medicului. Este posibil sa se ajunga la complicatii nedorite.

    Multa sanatate!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi



  2. raduti anca maria in data de Oct 02, 2012

    CUMPARATI KOSMODISK-UL. E O BINEFACERE PENTRU DURERILE DE SPATE!!!

    0 Voturi Thumb up 0 Voturi Thumb down 0 Voturi



Raspundeti la intrebare